lo

Talpraesett, éles eszű, kedves és önálló egyéniség. Társaságban népszerű, megbízható és optimista, örül, ha segíthet másokon.

Sok ismerőse van és szeret új ismeretségekre szert tenni, érdeklődik az újdonságok iránt. Megbízhatósága miatt az emberek megosztják vele akár legféltettebb titkaikat is, de a Lónak figyelnie kell, mert nem mindig könnyű magában tartania a megszerzett információkat.Sok mindenbe belevág, de kell valaki, aki segít neki, hogy be is fejezze azt.

Állandóan mozgásban van, fűtik az új ötletek, mindig indulásra készen áll. Nyughatatlan természet. Magabiztossága, és önbizalma néha megrendülhet, akár depressziós is lehet, ezért szüksége van barátokra, akik ilyen esetben segítenek neki visszaállítani a felborult egyensúlyt.

Munkájában hasznára válik jó üzleti érzéke, és vállalkozó kedve. Önállóan is elérhet sok mindent, de csapatban dolgozik a leghatékonyabban. Képes kitartóan és keményen dolgozni, munkája sokszor magánélete rovására megy. Lelkesíti munkatársait, akiktől cserébe elismerést és tiszteletet vár. Politikai, kereskedelmi, vagy sportolói karrier illik hozzá.

Szerelmi élete érdekes és kalandos, halmozza a hódításokat, és nehezen találja meg a megfelelő partnert. Számára az igazi társat egy olyan ember jelenti, aki megadja számára a szükséges teret és szabadságot, akire ő is felnézhet, és akivel együtt vághatnak bele a jobbnál jobb tervekbe.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó