nyul

Nyúl

Kedves, csendes, békés természetű ember. Biztonságra törekszik, ha egy mód van rá, nem megy bele kiszámíthatatlan helyzetekbe. Gondoskodó anyáskodó természete miatt szinte mindenki szereti, figyel másokra, empatikus és diszkrét.

Legfontosabb számára a család és egy nyugodt otthon. Egyedül nem érzi magát komfortosan, ezért általában családjával, vagy párkapcsolatban él.

Érzelmei gyakran változnak, a legtöbb nyúl hangulatember. Döntéseit is általában az érzelmei befolyásolják, sokszor bizonytalanodik el. Barátaiért és családtagjaiért bármit megtesz, önfeláldozó típus. Jó házigazda, mindenki jól érzi magát, ha egy nyúl házában vendégeskedik.

Nagy képzelőerővel, művészi adottsággal rendelkezik, ábrándjait az utolsó részletig kidolgozza. Általában konzervatív értékeket vall, megbízható és korrekt ember. Mások bátran rábízhatják titkaikat, ellenben a nyúl nem könnyen tárulkozik ki. Igazi érzelmeit csak kevesen ismerhetik.

Minden művészi jellegű foglalkozás jól illik hozzá, festészet, grafika, de minden más olyan tevékenységet szívesen végez, amihez szükséges a részletek iránt tanúsított érdeklődés. Felelősségteljes pozícióban is jól megállja a helyét.

Kapcsolataiban a biztonságra törekszik, szüksége van egy olyan társra, aki biztosítja számára a stabil érzelmi és anyagi hátteret. Kalandok helyett inkább ez a komoly és kiszámítható kapcsolat megtalálása lebeg szemei előtt.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó