patkany

Patkány

Nagyon intelligens, könnyen ismeri fel a helyzetekben rejlő lehetőséget. Gyorsan reagál a változásokra, kifejezetten élelmes és életerős ember.

Erős akaraterővel és szervezőkészséggel rendelkezik. Ha valamit rábíznak, biztosan mindent megtesz, hogy véghezvigye. Tiszteli a többi embert, és ő is elvárja, hogy mások megadják neki ugyanezt a tiszteletet. Szeret társaságba járni, sok barátja, ismerőse van, jó beszélgetőpartner.

Munkájában ambiciózus és könnyen veszi az akadályokat. Egyszerre több feladattal is megbirkózik, sőt a monoton munka kifejezetten zavarja. Jó pénzügyi érzéke miatt minden kereskedelmi, banki beosztásban megtalálhatja a számítását, de kitartása és szorgalma miatt jó sportoló is válhat belőle. Kollégáival sokszor túlságosan kritikus.

Magánéleti dolgairól csak keveseknek beszél. Párjától feltétel nélküli szeretetet és teljes odaadást vár. A biztonság és a bizalom nagyon fontos számára, hogy érzelmi csapongásai ne rengessék meg a párkapcsolatát. Gyakran változnak érzelmi állapotai, így partnerének türelmesnek és megértőnek kell lennie.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó