sarkany

Sárkány

Sikeres, energikus, vonzó egyéniség. Tele van ötlettel és lelkesedéssel, leginkább a társaság középpontjában szeret lenni. Magabiztos, konkrét céljai vannak az életben. Amit el akar érni, azért bátran és kitartóan képes küzdeni, és mivel szerencsés alkat, rövid idő alatt el is éri célját.

Egyedül is jól boldogul a világban, erős önbizalma és határozott jelleme miatt sokan szeretnek a társaságában lenni, optimizmusa, pozitív hozzáállása a többiekre is átragad. Nyílt, érzelmeit nem rejti véka alá, egyenes ember. Ez sok esetben már sértő nyers stílust jelent, vigyáznia kell arra, hogy szókimondásával ne gázoljon mások lelkébe.

Munkájában is, ahogy az élet minden területén törekszik a változatosságra, az ismeretek megszerzésére, főleg a lélek dolgai vonzzák. Komoly és nagyratörő célok vezérlik, karrierista alkat, és nagyon jó vezető válhat belőle, akit elfogadnak beosztottjai. Menedzserként, vezető köztisztviselőként sikeres lehet.

Szerelmi életében sok a hódítás és kaland, nagyvonalú természetével és vonzerejével mindenkit lenyűgöz. Hosszú távú kapcsolata csak akkor lehet boldog és sikeres, ha partnere elfogadja, hogy a Sárkányt mindig körülveszik a másik nem képviselői.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó