tigris

Tigris

Bátor, nagyvonalú és független egyéniség. Szereti a kihívásokat, és az új dolgokat, minden érdekesség vonzza. Érdeklődése azonban nem sokáig tart, csak éppen addig, amíg fel nem fedez egy még érdekesebb dolgot.

Élvezi az életet, van önbizalma, egyedül is biztonságban érzi magát. Nem szereti, ha korlátozzák szabadságát. Született vezető, mindig leszek emberek, akik szívesen követik elképzeléseit, és a Tigris nagy elégedettségére csodálják is őt.
Munkájában kezdeményező, újító, folyton keresi az innovatív megoldásokat.

Kitalál új módszereket, hogyan lehetne bizonyos munkafolyamatot egyszerűbben elvégezni. Műszaki, és üzleti területen is sikeres lehet elméleteivel, és lelkesítő viselkedésével. Az adminisztratív, vagy bármilyen pontosságot igénylő munka nagyon untatja.

Szerelmi életét sok hódítás és kaland színesíti, szerelme nagy lángon ég a kapcsolat elején, később viszont könnyen elveszíti érdeklődését. Tartós kapcsolatot olyan partnerrel tud fenntartani, aki hozzá hasonlóan egy önálló és független egyéniség, akinek szintén szüksége van szabadságra egy kapcsolaton belül. Legjobb esetlen kapcsolata barátságra és kölcsönös tiszteletre épül.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó