Életenergia

Megmutatja, hogy milyen mértékben vagyunk terhelhetők, életrevalók, úgy is mondhatjuk, hogy mennyire vagyunk képesek megakadályozni az elpusztításunkat. Az összéletenergia a hét csakraérték összege. Bármennyi is az életenergiád, nincs jó vagy rossz érték, mindenkinek annyi van, amennyire az életében szüksége van. Nincs köze sem a boldogsághoz, sem az intelligenciához.

200 alatti életenergia

Fontos számára minden emberi kapcsolat, a párkapcsolat, a barátság, mert ezekből tud töltekezni. Ragaszkodóbb típus, mint az átlag, rossz időszakában ezért akár önzővé is válhat. Ez a másokhoz való kapcsolódás számára természetes és szükséges, az egyéniségéhez tartozik. Fontos tudnia neki is, és környezetének is, hogy aki kevesebb energiával született, semmivel nem rosszabb, vagy kevesebb ember annál, aki nagyobb energiaértékkel bír, csak más tulajdonságokkal rendelkezik.

200 - 250 közötti életenergia

Kevesebb impulzus is képes élményt nyújtani számára, halkabb zene, kevésbé intenzív ízek is tökéletesen megfelelnek neki. Energiakészletét jól fel tudja tölteni a természetben, kirándulással, erdőben. A növények és állatok adta kellemes energia jótékonyan hat rá. Fontos számára egy jó társ, egy igaz barát, mert töltekezhet belőle.

250 - 350 közötti életenergia

Örömmel tölt időt barátai vagy párja társaságában, de egyedül is szívesen megy bárhová. Jól tud töltekezni a természetben, otthon, vagy akár egy buliban is.

350 - 400 közötti életenergia

A magasabb életenergiával rendelkező ember kicsit lazábban veszi a dolgokat, a kapcsolatokat, mivel egyedül is jól megvan, egyedül is képes jól működni. Szakítás után az átlagnál kevesebb időre van szüksége, hogy összeszedje magát és új társra leljen.

400 feletti életenergia

A magas össz-energia értékkel bíró embernek egy betegség vagy egy szakítás után kevesebb regenerálódásra van szüksége, illetve gyorsan újra tud töltekezni. Ezért hamarabb vágyik újabb élményekre is. Gyakran, valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva az emberek vonzónak találják őt.

Neked mennyi életenergiád van?

VIP tagsággal a kronobiológiai jellemzőid mellett az életenergia értékét is kiszámoljuk neked. Nézd meg a sajátodat és az ismerőseidét is.

VIP-regisztráció