Nyugati csillagjegyek

A nyugati jegy az a csillagjegy, amelyben a Nap a születésünk pillanatában állt. Nyugati jegyünk, más néven napjegyünk, megmutatja, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezünk, mely viselkedés a leginkább jellemző ránk.

A nyugati csillagjegyedet a profiloldaladon megtalálhatod.

Bak

Komoly, határozott, céltudatos ember. Amit megígér, minden körülmények között igyekszik megtartani, amibe belefog, azt pedig mindenáron véghezviszi. Elfogadja a törvényeket és a világ rendjét, nem is akar változtatni rajtuk.

Tovább...

Vízöntő

A Vízöntő a mai kor embere. Idealista, eredeti, függetlenségre vágyó típus. Forradalmár és újító, bár alapvetően nem akar harcolni. Nem tűri, hogy elnyomják és uralkodjanak rajta. Valahogy mindig eléri, hogy önálló és független lehessen.

Tovább...

Halak

Érzékeny, szerény és alkalmazkodó személyiség, sok intuícióval és gazdag fantáziával megáldva. Nagy beleérző képesség, kiváló ösztönök és tökéletes tisztánlátás jellemzik, ami az embertársaival szemben megnyilvánuló segítőkészséggel és odaadással párosul.

Tovább...

Kos

Spontán, bátor, kezdeményező típus. Nehéz vele felvenni a tempót, mindenbe gyorsan belevág és gyorsan be is akarja fejezni. Robbanékony, versengő, ambiciózus.

Tovább...

Bika

Nyugodt, stabil, kitartó ember, aki mindig az állandóságot részesíti előnyben. Döntéseit, cselekedeteit megfontolja, biztonsági játékos.

Tovább...

Ikrek

Örökös mozgásban van, célja új ismeretek szerzése és továbbadása. Jó kommunikációs készséggel rendelkezik. Nyugtalan és kíváncsi, kezdeti fellángolása az új dolgok iránt gyorsan elmúlik.

Tovább...

Rák

Érzékeny, intuitív, harmóniára törekvő ember. Igen gyorsan alkalmazkodik mások szokásaihoz vagy véleményéhez. Könnyen megsértődik, és visszahúzódik a rák páncélzata mögé, és minden erejével igyekszik elrejteni puha és sérülékeny bensőjét.

Tovább...

Oroszlán

Testileg és lelkileg erős, pozitív kisugárzású ember. Életöröm, optimizmus és elevenség jellemzi. Vezetésre született, bízik önmagában és másokban is. Szenvedélyes, erős akaratú, felelősségteljes.

Tovább...

Szűz

Előrelátó, megbízható és rendszerető. Szorgalmas, művelt és fejlett intellektuális képességekkel bír, józaneszű, módszeres és elemző. Mindent előre megtervez, minden cselekedetének célja van.

Tovább...

Mérleg

Kedves, diplomatikus, kiegyensúlyozott egyéniség. Jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, nyílt és empatikus. Igyekszik mások elvárásainak megfelelően viselkedni, mivel szereti elkerülni a konfliktusokat.

Tovább...

Skorpió

Érzékeny, áldozatkész és céltudatos. Filozofikus alkat, határozott, kutató szellem. Az érzelmi hullámzásból új energiát nyer, amíg mások elfáradnak, ő feltöltődik. Energiái vonzzák az embereket, remek beszélgetőpartner. Az önvédelem és öngyógyítás mestere.

Tovább...

Nyilas

Energikus, érdeklődő és színes egyéniség. Fontos számára az élet élvezete, könnyen lelkesedő ember, mindenbe szívesen vág bele. Jó humorérzékkel rendelkezik, derűs, barátságos modora vonzza az embereket.

Tovább...