Rák-Bivaly

A Rák Bivaly eltökélt és elhivatott ember. Nem véletlen, hogy sok híres és nagyra becsült művész született ebben a kombinációban. A Rák érzékenysége és a Bivaly akaratereje egyesül benne.

Mindent elér, amit akar, anélkül, hogy törtetővé válna, és átgázolna másokon. Ez az ember mindig többet és többet akar. Rendkívül kitartó és újító, ugyanakkor kreatív és érző lélek. Könnyen alkalmazkodik új helyzetekhez, emberekhez, könnyű őt megszeretni és együttműködni vele.

Mindig eléri, amit kitervelt. A Rák Bivaly számára egy feladat szabállyá és vallássá alakul, olyannyira komolyan veszi! Ha valamit véghez kell vinni, azt véghez kell vinni, nincs kérdés, nincs gondolkodás, nincs kiskapu, nincs kifogás ellene. Érzékenysége és motivációja révén magas fokú készségeket sajátít el. Természetesen nem meglepő, ha a Rák Bivaly művészi pályát választ.

A szexuális élet rendkívül fontos a Rák Bivaly életében. Képes azonban megtartani intim életét saját magának, nem kiteregetve mások előtt. Az intimitás valóban az, ami: ez a privát szférája. A család és a gyerekek elengedhetetlen a boldogságához és jólétéhez. Szeretteit minden körülmények között védelmezi, óvja az otthon egységét.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó