Rák-Disznó

A Rák Disznó kedves, szeretetreméltó ember. Imádja az embereket, szeret társaságban lenni, de ennél jobban, csak otthonát tartja fontosabbnak. Kitartó és nagy akaraterővel rendelkezik.

Lakása rendezgetése, kertje gondozása, és az, hogy mindig legyen meleg vacsora a család számára, számára az első. Egyedül nagyon sok mindenre képes, mindig képes előröl kezdeni újra és újra, nem csügged, ha valami megállítja. Igen népszerű, a társaság középpontja, szeretik hallgatni történeteit, terveit. Fantáziája nem ismer határokat.

Fontos számára a kényelmes élet, az anyagi jólét, sőt legjobban akkor érzi magát, ha átlagosnál nagyobb házban, nagyobb autóval járhat. Ezért is képes kitartóan dolgozni, és akár egyedül megteremti ezeket a dolgokat. Érdekli az ezotéria, és a pszichológia is. Fiatalabb korában hajlamos önbizalomhiányra, időbe telik mire saját magát is annyira megszereti, mint a többi embert.

Munkájában profitál emberszeretetéből, mivel minden munkahelyen szükség van egy olyan emberre, aki összehozza a társaságot, aki mindenkivel segítőkész és kedves. Nagyon jó HR-es válhat belőle, de akár tanárként, vagy rendezvényszervezőként is megtalálhatja számítását.

Szerelmi életében egyértelműen arra törekszik, hogy családot alapítson, és megoszthassa meleg otthonát párjával és gyermekeivel. Szüleihez nagyon ragaszkodik, szereti, ha a későbbieken is megmarad a szorosabb kapcsolat.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó