Rák-Kakas

A Rák Kakas érzelmes és melegszívű ember. Mindenkivel kedves és nyitott, szeret társaságban, főképp szerettei társaságában lenni. Segítőkész, lehet rá számítani, kedves, és szolgálatkész.

Jól teszi, ha hallgat megérzéseire, mert általában beigazolódnak. A Rák Kakasnak van egy másik oldala is, amelyet nem sokszor láthatunk, de tud nagyon elviselhetetlen, irritáló is lenni, amitől furcsa, baljós érzések keríthetik hatalmába a körülötte lévőket. Hajlamos a depresszióra, sokszor van szüksége az önmagába fordulásra.

Kisugárzását tehát nem lehet nem észrevenni, kifejezetten vonzó egyéniségnek tartják. Tartása, viselkedése lelki erőt és önbizalmat tükröz. Öltözködésére nagyon figyel, semmi pénzért nem lépne ki az utcára úgy hogy előtte ne álljon a tükör előtt legalább fél órát.

Munkájában érdemes kihasználnia mentális képességeit, és mivel nagyon szerencsés alkat, így szinte bármilyen területen sikeres lehet. Kifejezetten érdemes olyan munkahelyet keresnie, ahol alkalma van kapcsolatteremtésre, és sokat foglalkozhat emberekkel. Pénzügyi, kereskedelmi területen, de akár a pedagógiában is megtalálhatja a helyét.

Szerelmi életében vágyai és szexuális túlfűtöttsége vezérli, egészen addig nem nyugszik, míg meg nem találja azt az embert, aki minden szempontból megfelel igényeinek. Ebben az esetben a párkapcsolata hosszú távú lesz, hűségen és odaadáson fog alapulni. Családja pedig mindennél fontosabb lesz számára, békés, meleg családi fészket teremt.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó