Rák-Kígyó

A Rák Kígyó nagyon családcentrikus és ragaszkodó, viszont a többi Rákhoz képest kevésbé cipeli a nehéz érzelmek terhét. Jól ismeri fel saját gyengeségeit, és a hideg fejével könnyebben lábal ki érzelmi válságaiból.

Ez a kombináció a többi Kígyóhoz képest kevésbé hidegvérű. A Rák mély érzései egy takarót kölcsönöznek a Kígyónak, ami simogatja hideg testét és annyira felmelegíti a szívét, hogy szinte már udvarias és előzékeny ember válik belőle.

Ellentétben a többi Rákkal, a Rák Kígyó képes felismerni gyengeségeit, és tisztában van azzal, hogy sokszor van rossz hangulata. Szerencsére képes arra is, hogy tudatosan kihúzza magát a gödör mélyéről.

Munkájában sikeresen használja ki vonzerejét, és könnyen megszeretteti magát. Keményen dolgozik, elsődleges célja, hogy szerettei számára mindent megteremtsen. Rendkívüli módon vágyik rá, hogy el is ismerjék az erőfeszítéseit.

Szerelmi kapcsolatai romantikusak, tele vannak érzelmekkel, sőt akár már érzelgősséggel is. Könnyen eshet csapdába, de ő is képes csapdát állítani.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó