Rák-Kutya

A Rák Kutya rendkívül érzékeny ember. Minden porcikája extra érzékeny radarként funkcionál, mindent érzelmi oldalról közelít meg. Akkor a legboldogabb, ha családja vagy barátai körében lehet.

Mély és nagy erejű érzelmek cikáznak benne, minden dolog megérinti, és mélyen. Egyetlen szó, pillantás vagy esetleg durvább megjegyzés óriási hatást fejt ki a Rák Kutyánál. Bármennyire is könnyed természetű, különös vonzalma van a kalandok iránt. Olykor szüksége van egyfajta védelemre a „nagy csúnya világ” és annak viszontagságai ellen. Máskor viszont ő maga száll szembe vele.

Kitartó, jó munkaerő, bár igazi sikere csak idővel érik be. Hosszabb folyamat számára, amíg karrierje csúcsára kerül. A művészethez nem sok tehetsége van, ám kiváló kereskedő vagy akár menedzser válhat belőle. Keményen dolgozik, hogy a legjobbat hozza ki önmagából és képességeiből.

A szerelemben a Rák Kutya a végsőkig támogatja partnerét, imádja és körülrajongja. Szereti azonban megtartani saját személyének korlátait, így függetlenségét is, akár egy kapcsolaton belül is. Az ágyban igazán bátornak bizonyul. Komoly, érett partnert keres, akivel egész életét el tudja képzelni. Akkor a legboldogabb, ha családja vagy barátai körében lehet. Imád otthon lenni.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó