Rák-Ló

A Rák Ló kedves, megértő, szeretetre szomjazó ember. Bármit megtesz, hogy szeressék őt, önfeláldozása a végsőkig elmehet. Lételeme a gondoskodás, ami megnyilvánulhat otthona, családja, kisállatai kiszolgálásában egyaránt.

Saját magával jóval kevesebbet foglalkozik, mint szeretteivel, ha vásárol valamit, inkább veszi nekik, mint költi magára. Sok esetben ránézésre azt gondolhatjuk róla, hogy anyagias, vagy egyszerűen nem teheti meg a divatos ruhákat, pedig ezek mögött az áll, hogy a nagy gondoskodásban saját magát a háttérbe szorítja. Érdemes erre odafigyelnie, és néha elmenni egy wellness hétvégére, ahol csak magával foglalkozhat.

Ha egyedül marad gondolataival, elképzelhető, hogy rájön, nincs megelégedve saját magával, sokszor akár még depresszióba is süllyedhet emiatt. Ilyenkor jó, ha szerettei mellette vannak, és bátorítják, szeretetükkel helyreállítják lelki egyensúlyát.

Munkájában megbízható, a ráosztott feladatokat biztosan teljesíti, de biztosan tud javítani is a hatékonyságon, ha hagyják kibontakozni. Adminisztratív munkakörökben nagy segítség lehet, és jó emberi kapcsolatai miatt bármilyen emberközeli munka megfelelő számára. Lehet belőle akár HR-es, tanár, és szociális munkás is.

Szerelemben a tökéletest keresi, emiatt számíthat rá, hogy az átlagosnál több kapcsolata van, és az áltagnál idősebb korban köt házasságot. A hálószobában is érezteti gondoskodását, partnerként nem panaszkodhatnak a szenvedélyes és odaadó Rák Lóra. Boldogságát családja és a megteremtett közös otthon jelenti.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó