Rák-Majom

A Rák Majom nyitott, és rendkívül jó problémamegoldó képességgel rendelkezik. Fogékony az új dolgokra, szinte mindig ugrásra kész.

Objektivizmusa segít neki abban, hogy adott szituációkat jobban átlásson, és abban is, hogy véget vessen saját dilemmáinak.

Ennek az embernek folyton új elképzelései vannak, és időről-időre újabb lehetséges utakat fedez fel. Alig várja, hogy új dologba foghasson bele. Rendkívül kíváncsi természete miatt minden érdekli, mindennek utánajár.

Komoly döntéseket nehezen hoz, ezért szüksége van rá, hogy mellette álljanak, segítsenek neki, vagy akár döntsenek is helyette. Karrierje szempontjából ez azt jelenti, hogy beosztottként jobb teljesítményre képes. Minden olyan szakma szerencsés lehet számára, ahol ügyeket vihet végig és kapcsolatot tarthat emberekkel.

A Rák otthonülő természete erre a Majomra is hatással van, így a többi Majomnál kevesebbet jön-megy, és több időt tölt családjával, egy nyugodtabb életet él.

Mindig és mindenhol keresi a szerelmet, kissé telhetetlen is ezen a téren. Nehezen tud valaki mellett lehorgonyozni, és a családalapítás kissé ijesztő számára. Viszont ha már ezen túl van, akkor családja és otthona mindennél fontosabb lesz neki.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó