Rák-Nyúl

A Rák Nyúl legjobban otthonában érzi magát. Ő az, akinek nincs szüksége arra, hogy a kerítésén kívül keressen elfoglaltságokat, jól elboldogul a tökéletesen dekorált, gondosan berendezett otthonában.

A Rák születésű Nyúl számára az univerzum központja saját otthona. Ha akadnak ellenségei, igazán csak úgy bánthatják meg, ha éppen ezt az otthont bántják – ez fájna neki ugyanis a legjobban. A Rák Nyúl azonban még így sem egy remete alkat. Éppen ellenkezőleg: ha megismer valakit, igazi szerethető, csevegni vágyó személy válik belőle. Örül, ha láthat másokat, és kedvenc témáikról kérdez, csak hogy nekik örömet szerezzen. Gyakran beszél jövőbeli dolgokról, álmokról, tervekről, melyek általában az otthon témájához kapcsolódnak.

A munkában szeret biztosra menni, nem kockáztat. Nem vágyik óriási kirobbanó sikerre, sokkal boldogabb, ha szerényebb dolgokat ér el, de azt garantáltan. Szeret csapatban dolgozni, a független munkavégzés nem vonzza annyira. Aprólékos részleteiben oldja meg feladatait, körültekintő és precíz. Sok Rák Nyúlból lesz sikeres kereskedő.

Kapcsolataiban hűséges, és kitűnik a nagybetűs Szerelemben. Édesanyjával szoros a kapcsolata. Rendkívül érzékeny, legjobban otthona kényelmes melegében érzi magát. Itt sem szereti a kockáztatást, inkább a biztos érzelmek híve, mintsem az elsöprő, ám változékony szenvedélyé. Családja kiegyensúlyozott, harmonikus, a Rák Nyúl kiváló szülő.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó