Rák-Patkány

A Rák Patkány fürge észjárású és érzelmes ember. Meglehetősen magának való, szeret elvonulni a maga kis búvóhelyére. Jó érzéke van a pénzügyekhez, ezért könnyen előteremti a színvonalas élet feltételeit.

Úgy tűnik, mindennél jobban szeret egyedül lenni, elbújni a csigaházában, és távol tartani magát minden társasági összejöveteltől, viszont meglepő módon előfordul, hogy egyik pillanatról a másikra nyit a külvilág felé, és spontán meghív magához egy vacsorára. A Rák Patkány mindenki kedvenc remetéje.

Munkája általában pénzügyekkel kapcsolatos, szinte mindig a megérzései alapján hozza döntéseit, és hajlamos arra, hogy ne az egyenes utat válassza. Nem mondhatni, hogy egyenletes teljesítményt mutat, mert ezek a megérzések csak az esetek felében jönnek be. A pénzt valahogy mégis mindig előteremti, és el is költi. Ha kapcsolatba kerülünk vele, készüljünk fel arra, hogy saját boldogulását mindenki másé elé helyezi.

Aki egy ilyen emberbe szeret bele, számíthat rá, hogy hercegként vagy hercegnőként érzi majd magát mellette. Körül lesz udvarolva, el lesz csábítva, teljesen ki lesz szolgálva, a Rák Patkány mindent megtesz, hogy partnere kedvében járjon. Rendkívül fontosak számára az anyagi javak, legalább annyira, mint a családjáról való gondoskodás.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó