Rák-Sárkány

A Rák Sárkány megdöbbentő karakter, óriási életerővel, és érzelmekkel. Ez az ember arra született, hogy érezze az életet minden vonatkozásában. Nincs híján a merészségnek, erőteljes, és elrettenthetetlenül lelkes.

Bártan ismerkedik, és főleg az emberi viselkedés, az emberekkel való kapcsolat érdekli. Érzi, ha valakinek rá van szüksége, de ő is vonzza azt, aki számára tud segíteni, akár elismerő, dicsérő szavakkal, akár tanácsokkal.

Munkahelyén magas pozícióra van kilátása az ebben a kombinációban született embernek. Merész víziói és támogatók segítsége révén könnyen kerül rivaldafénybe. Élvezi, ha szerepelhet, ha közönség előtt mutathatja meg képességeit.

Kifinomult ízléssel rendelkezik, és a művészetekhez is van érzéke. Ez meg is látszik otthona berendezésén, esetleg saját készítésű tárgyakat is találhatunk nála.

A többi Sárkányhoz képest jóval kevesebb önzés és önös érdek jellemzi, inkább szeret másokról gondoskodni, kényeztetni. Bármit megtesz, hogy családi fészkében mindig boldogság és szeretet uralkodjon.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó