Rák-Tigris

A Rák Tigris romantikus, érzelmes és jószívű ember. Nagy szüksége van a szeretetre és a bizalomra. Legnagyobb ellensége ennek a nyugtalan, kissé szeszélyes karakternek az, ha elveszti bizalmát valakiben.

Megfelelő támogatás nélkül könnyen megadhatja magát egy irányítatlan, kicsapongó életnek. A Tigrisnek mértékletességet kell tanulnia, valamint azt, hogyan kontrollálja szertelen természetét. Egy jó tanácsadóra, bölcsességre és józan észre van szüksége. A Rák többnyire érzékeny jegy. Éppen ezért sokszor hangulatember lehet, melankóliába temetkezve. Kettős személyiség, aki nyugalomra és kalandra is vágyik egy időben.

Bonyolult karaktere a munka terén is megmutatkozik, néha előfordulhat, hogy csak nehezen találja meg a hangot munkatársaival. Az indulás mindig nehéz, de ha egyszer valamit elkezd, azt sikerre viszi. Tehetséges lehet olyan területen, ahol kreatív, újító ötletekre van szükség.

A Rák Tigris számára az igaz szerelem nagy kihívás. Nehezen talál olyan embert, akire támaszkodhat, akiről gondoskodhat, és aki cserébe gondoskodik róla. Romantikus, érzékeny és lágyszívű. Szeretetteljes, őszinte kapcsolatra van szüksége. Fontos számára, hogy legyen egy család a háta mögött, akikben megbízhat.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó