Szüz-Bivaly

A Szűz Bivaly nagyon gyakorlatias ember, aki képes belefeledkezni a részletekbe. Többnyire ezért hajlamos megfeledkezni arról, hogy felülről szemlélje a dolgokat és így életének irányítása néha kicsúszik a kezei közül.

Idő kell hozzá mire megtanulja, hogyan teremtse meg maga körül a kellemes és biztonságos hátteret.

Becsületes, etikus, és felelősségtudó, amiért el is ismerik, tisztelik őt. Egykedvű karakteréből aszkétaság árad. Előrelátó, körültekintő, óvatos, aprólékosan pontos, szorgalmas, konzervatív és őszinte. Hasonló tulajdonságokkal rendelkező emberek társaságát keresi, barátai, párja közülük kerülnek ki. Inkább az eszére hallgat, mint a szívére, nem szereti a kiszámíthatatlanságot, ezért képes lemondani a szenvedélyről is.
Zárkózott és befelé forduló, a fantáziálás, kreativitás nem az ő világa.

Munkájában kitartó és céltudatos. Ennek köszönhetően karrierje lassan de biztosan felfelé ível, anyagilag is folyamatos gyarapodásra számíthat. Kereskedelemben, jogban és adminisztratív munkakörben teljesülhet ki igazán.

Ha megtalálja párját, akkor nagyon odaadó, önfeláldozásra képes családjáért, gyermekeiért. Nyugodt családi életéért mindent megtesz, szerettei mégis úgy érzik, hogy uralkodni szeretne felettük.

"Érzelmeit nehezen fejezi ki, ezért nem könnyű vele feldolgozni a vitás vagy kérdéses helyzeteket, ha hozzá hasonlóan érzékeny vagy zárkózott jeggyel akad össze, szinte lehetetlen a hosszútávú családi béke.
Anyagi téren igényli a segítséget és az irányítást, sokszor kifolyik a pénz a kezei közül. " (Elfi)

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó