Szüz-Disznó

A Szűz Disznó nagyon adakozó, és önfeláldozó, aki képes másokért lemondani a sajátjáról is. Már-már túlságosan ragaszkodik családjához, igaz barátaihoz, ez határozza meg életét.

A Szűz Disznó nem ismeri a gonoszság fogalmát. Számára minden élőlény, emberek, állatok, de még a tárgyak is alapvetően jók és tiszteletre méltóak. Sajnos előfordul, hogy téved, de még azokat az embertársait is megvédi, akik letérnek a becsületesség útjáról. A hibát nem a bűnösökre, hanem a társadalomra hárítja. Kiáll a hátrányos helyzetben lévőkért és a félreértett emberekért is.

A legtöbb Szűzzel ellentétben döntését nem az esze, hanem érzelmei befolyásolják. Életstílusa sokszor már pazarló, és szeszélyes.

Munkájában jó szolgálatára van éles elméje. Foglalkozását tekintve inkább az elméleti, mint a gyakorlati szakmák állnak közel hozzá. Jó pszichológus, tanár, tudós válhat belőle.

Párválasztásában nagyon válogatós, olyan emberrel köti össze az életét, aki társa a békés nyugodt kapcsolatban. Fontos, hogy gondoskodhasson, és róla is gondoskodjanak.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó