Szüz-Kakas

Szűz és Kakas, azaz eltökéltség és bátorság egy személyiségben, mindez nagyfokú kitartással és akaraterővel párosítva. Kiismerhetetlen és titokzatos kisugárzása mindig az érdeklődés célpontja.

Logikusan gondolkozik, képes kezelni azokat a feladatokat, helyzeteket is, amikről mások már lemondtak. A végsőkig próbálkozik, hogy a legkilátástalanabb helyzetekből is győztesen kerüljön ki. Nyíltan vállalja, hogy imádja a részleteket, szeret belemerülni a dolgokba, ami mások számára már-már unalmassá válik.

Szeret egyedül lenni, tervezgetni, rosszabb időszakaiban viszont bátorsága ellenére aggodalmak gyötrik, szélsőségeges esetekben másokra, sőt önmagára is veszélyes lehet.
Barátai nagyon fontosak számára, értük bármit képes megtenni, viszont ellenségeivel kíméletlen.

A Szűz Kakas mindent megtesz, hogy a társadalom magasabb szintjén élhessen, minden vágya, hogy luxus vegye körül, menő partikra járjon, a legjobb autókban ülhessen. Ezért képes szorgalmasan és kitartóan is dolgozni.
Kifinomult kritikai érzékkel rendelkezik, és jobb ha kétszer is meggondolja szavait, mert megbánthat másokat.

Foglalkozását tekintve közel áll hozzá a tudomány, a jog, vagy a pszichológia.
Szerelmi élete a többi Kakasnál kevésbé szenvedélyes. Nem szeret egyéjszakás kalandokba bocsátkozni, nem enged bárkit az ágyába. Ha viszont megtalálja a megfelelő partnert, akkor a szeretkezést a tökéletességre fejleszti, energikus és nagy képzelőerővel rendelkezik.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó