Szüz-Kecske

A Szűz Kecske magasra teszi a lécet, túl sokat vár másoktól, és saját magától is. Az erősen jelen lévő Szűz természet kemény, hatékony munkabírásra ösztönzi a Kecskét.

A Szűz tisztasága és törékenysége a Kecske függőségével és a luxus iránti vonzódásával egy kissé bizonytalan személyiséget eredményez.

Folyton erősíti magát és a magáról kialakított képet, hogy növelje az önmagába vetett hitét. A Kecskét sóvárgó természete gyakran ugrándozásra készteti, és kibillenti a Szűz által megteremtett állandóságból.

Párkapcsolatában szüksége van a biztonságra, a kiszámíthatóságra, cserébe hajlandó engedményeket tenni, sőt áldozatot hozni. Hajlamos az aggodalmaskodásra, és szüksége van rá, hogy folyton bebizonyítsák számára, hogy szeretik, és biztonságban van.

Ha kialakította véleményét egy dologról, ahhoz ragaszkodik, viszont véleménye kialakításában hagyja, hogy a nála erősebb egyéniségek befolyásolják.

Nem kifejezetten karrierista alkat, megelégszik alárendelt pozícióval is, ha az biztos hátteret nyújt számára. Ritkán kockáztat egy magasabb beosztásért. Általában olyan foglalkozást választ, ahol kamatoztatni tudja kiváló nyelvérzékét, és elméleti tudását. Vonzzák a művészetek, a zene, és az irodalom.

A Szűz Kecskének nehéz eldöntenie, mit is akar a partnerétől, ezért szüksége van arra, hogy sok tapasztalatot szerezzen. Szokatlanul változatos szerelmi és szexuális életet él, mire megtalálja a megfelelő partnert, aki mellett igazán kivirágozhat, és akihez egy életen át ragaszkodni fog.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó