Szüz-Kutya

A Szűz Kutya felelősségteljes, állhatatosan és keményen dolgozik. A számára fontos dolgokhoz a végsőkig ragaszkodik. A fontos dolgok pedig az otthonát, családját, egyéb elfoglaltságát jelenti.

Kedves, de fejlett kritikai érzéke miatt olykor harapós is ez a Kutya. Szerencsére, amikor morgolódik, mélyen a szemébe nézve még akkor is bizalmunk van benne.

Kifinomult nagyvilági viselkedéssel próbálja elrejteni sebezhetőségét, mivel a felszín alatt érzékeny és gátlásos. Önmagát akkor tudja megerősíteni, ha sikereket könyvelhet el és folyamatosan elismerik tevékenységét.

Munkájában nagyon megbízható, jó munkát végez. Azok a szakmák ideálisak számára, amelyben elemző gondolkodását kiteljesítheti, például jó könyvelő, nyomozó válhat belőle. Ha szükség van, azonnal segít bárkinek. Gyakorlatias gondolkodásmódja ellenére érdekli az ezotéria, és a túlvilági élet.

Magánéletét diszkréten kezeli, nem lehet róla sokat megtudni. Párjához ragaszkodik és élete végéig elkötelezettséget érez. Ha valaki intim közelségbe kerül a szép Szűz Kutyával, akkor meglepődik a benne rejlő szexuális energián. Ő az egyik legvonzóbb ember!

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó