Szüz-Ló

A Szűz Ló kombináció egy igazán elegáns embert rejt. A Ló szenvedélyességét a Szűz természetéből adódóan kordában tudja tartani, legtöbbször kifejezetten visszafogott, nyugodt és kiegyensúlyozott személyiség.

A munkáját komolyan veszi, képes keményen és lelkesen dolgozni, a nagy tettek embere. Elvárja, hogy munkáját elismerjék. Soha nem fog mások elől bujkálni, vagy hajléktalanok között élni.

Jó üzleti érzékkel rendelkezik, sikeres üzletember, magas rangú tisztségviselő válhat belőle. Szintén jól illenek hozzá az utazással, a külfölddel, illetve a joggal és a vallással kapcsolatos foglalkozások.

Elkötelezettségeit és kapcsolatait tekintve másoknál érettebb és kitartóbb. A Szűz hajlamos felülkerekedni a Ló kiszámíthatatlan természetén. Magasröptű gondolataival elkápráztatja a társaságot, kifejezetten intellektuális személyiség.

Másokkal szemben néha túlzottan kritikus, úgy hogy ez neki fel sem tűnik.

A Szűz Ló szerelmi élete soha nem unalmas. Kedves és vonzó lény, hódolói a lábai előtt hevernek.

Ha valaha egy ilyen elbűvölő teremtéssel találod magad egy ágyban, nem kizárt hogy kellemes meglepetésben lesz részed. Ha megházasodik, megbízható férj és feleség válik belőle.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó