Szüz-Majom

A Szűz Majom egy igazi perfekcionista. Gyakran megszállottja a munkájának. Éles eszének köszönhetően könnyen sajátít el új készségeket.

A Majom exhibicionizmusa, kíváncsisága felülkerekedik a Szűz befelé fordulásán, így a legtöbb Szűznél sokkal nyitottabb ember.
A Szűz Majom szintén a legtöbb Szűzzel ellentétben szereti magát hercegnek vagy hercegnőnek érezni magát. Elegáns megjelenésével elkápráztatja az embereket.

Társaságában szeretik, és értékelik a közösségért tett jócselekedetei miatt. Szívesen kérik ki a véleményét, realista gondolkodása jó rávilágít bizonyos helyzetekre.

Nagyon jól ért ahhoz, hogyan kell pénzt csinálni, és meg is tartani. Ezt karrierje szempontjából is nagyon előnyös tulajdonság, pénzügyi, kereskedelmi területen szép sikereket érhet el. Feltalálóként, kutatóként is megtalálja számítását, egyedül végzendő munkában kifejezetten hatékony.

A szerelemben szentimentális, birtokló, mire megtalálja párját, sok csalódást kell átélnie. Ha valaki szorosabb kapcsolatba kerül vele, első osztályú szeretőt ismerhet meg!

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó