Szüz-Sárkány

A Szűz Sárkánynak a státusz és a hírnév számít igazán, és hogy ezeket elérje, dolgozik is szorgalmasan. Irigylésre méltóan hatékony életszemlélettel rendelkezik.

Jól szervezett és hatékony ember, aki az életében mindent előre megtervez, és semmit nem bíz a véletlenre. A Sárkány szeszélyes jellemét a Szűz kiegyensúlyozottsága előnyösen tompítja.

A Szűz illemtudó, a Sárkány viszont forrong. Megvan benne a bátorság és kitartás, hogy egyedül nekivágjon bárminek, amit más ember még elképzelni sem mer.
A Szűz félénkségét és távolságtartását mutatja a körülötte lévők számára, hogy a Sárkány vérszomját méltóságteljes titokban tartsa. Ha a tökéletest keresed, nehéz lesz nála jobbat találni.

Nagyon ambiciózus és éleseszű, viszont hajlamos önbizalom problémákra, ami visszafoghatja teljesítményét. Nehezen viseli az ellentmondást és a kritikát, viszont néha kompromisszumot kell kötnie, hogy megkapja a támogatást, amire szüksége van.

Foglalkozását tekintve a kitartást és türelmet igénylő munkában érhet el sikereket, jó üzleti érzékkel rendelkezik, a pénzzel kapcsolatos foglalkozások illenek hozzá.

Párkapcsolatában is fontos szerepet játszanak az anyagiak, és a presztízs, ahhoz hogy igazán boldog lehessen, ezeknek elképzelései szerint kell alakulniuk.
A Szűz Sárkány szexuális élete fiatalkorában kissé perverz és furcsa dolgokat próbál ki, hogy kielégítse vágyait. Viszont ha megtalálja a párját, egy magas színvonalú buja szexuális életet garantál neki egy életen át.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó