bika

Bika

Nyugodt, stabil, kitartó ember, aki mindig az állandóságot részesíti előnyben. Döntéseit, cselekedeteit megfontolja, biztonsági játékos.

Kisugárzásában van valami elbűvölő és a harmonikus, nem csoda hogy szeretnek a társaságában lenni. Fontosak számára megszerzett javai, ragaszkodik is mindenhez, amit ő maga teremtett meg. A feladatokat az elejétől a végéig módszeresen és állhatatosan elvégzi.

Fontos számára a testi kontaktus és a fizikai világ örömei. Nagyon szeret enni! Vonzza minden, ami szép, a művészet, a zene. A megfontolt, kényelmes tempó jellemzi, nem kapkod, sőt a sürgetés, siettetés kifejezetten idegesíti. Gyakorlatias, nem szereti a pazarlást, és magasra teszi a mércét. Ragaszkodik elképzeléseihez, makacs természet. Kerüli a kockázatot, főként, ha pénzügyekről van szó.

Munkájában vezetőként és beosztottként is tud érvényesülni. Kitartó, szorgalmas és lelkiismeretes. Kollégáival jó kapcsolatot alakít ki.

Házasságra hosszas megfontolás után szánja el magát, igyekszik különböző helyzetekben megismerni a partnerét, alaposan megismerni hűségét, tűrőképességét, áldozatkészségét. Párjának őszinteséget, hűséget és forró érzelmeket nyújt. Rendkívül kellemes, szórakoztató társ.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó