halak

Halak

Érzékeny, szerény és alkalmazkodó személyiség, sok intuícióval és gazdag fantáziával megáldva. Nagy beleérző képesség, kiváló ösztönök és tökéletes tisztánlátás jellemzik, ami az embertársaival szemben megnyilvánuló segítőkészséggel és odaadással párosul.

Kettős természetének köszönhetően hangulata változékony, de alapjában véve kedves és szelíd. Szeret álmodozni, ami sok művészi alkotás ihletét adja számára. Színes álomvilága után a zord valóság depresszióssá teheti, főleg ha visszaélnek jóindulatával és segítségével. A mindennapokkal és a gyakorlati élettel komoly nehézségei vannak. Hajlamos illúziókba ringatni magát, akár az önbecsapás szintjéig is.

A konfliktusokat inkább kerüli, mert nehezen tudja megvédeni magát. Sok csalódás érheti, mivel először mindenkiről a jót feltételezi. Bár többnyire igyekszik a háttérben maradni, csak akkor érzi jól magát, ha nagy nyüzsgés van körülötte.

Munkájában a kreativitására és művészi hajlamaira érdemes alapoznia, de ha nem festőként, vagy szobrászként éli az életét, akkor mindenképp olyan emberekkel kell kapcsolatban lennie, akiknek a hozzá hasonló együtt érző és segítőkész emberekre van szükségük.

Párkapcsolatban mély érzésű, odaadó partner, igazi szentimentális típus. Fontos számára, hogy párja is hasonló érzéseket tápláljon iránta. Gyengéd és empatikus, hosszú távon ragaszkodik választottjához.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó