ikrek

Ikrek

Örökös mozgásban van, célja új ismeretek szerzése és továbbadása. Jó kommunikációs készséggel rendelkezik. Nyugtalan és kíváncsi, kezdeti fellángolása az új dolgok iránt gyorsan elmúlik.

Közkedvelt társasági ember, aki mindig tud valami aktuális pletykát, érdekes információt. Igen szerteágazó a tudása, viszont eléggé felületes. Nem az információk mélysége, hanem mennyisége izgatja. Szeret körmondatokban fogalmazni és nagyot mondani. Az Ikrek emberben mindig jelen van a kettősség érzése.

Bár széles körre kiterjeszti ismereteit, néha mégis csak a dolgok felszínét látja meg. Eléggé szétszórt tud lenni.

Munkájában is tele van ötlettel, talpraesett, és sokoldalú és ötletes, emellett nagyon laza és könnyed. Mindenről van véleménye, ami el is akar mondani. Intelligenciája és gyors felfogóképessége miatt bármilyen vállalkozásba belefoghat, arra kell figyelnie, hogy tartson is ki. Ehhez jobb, ha segítséget vesz igénybe, olyan valakit, aki kompenzálja szétszórtságát.

Szerelmi életében is egyszerre több mindenkiért tud rajongani, könnyen ismerkedik, szereti a kalandokat. Nehezen kötelezi el magát, és nem könnyű fenntartani az érdeklődését.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó