kos

Kos

Spontán, bátor, kezdeményező típus. Nehéz vele felvenni a tempót, mindenbe gyorsan belevág és gyorsan be is akarja fejezni. Robbanékony, versengő, ambiciózus.

Sokszor kerül összeütközésbe környezetével és gyakran úgy vág bele a harcba, hogy nem méri fel az ellenfele erejét. A kudarc nem töri le. Számára időpazarlás a lassú tempó, ha nem rohanhat, hajlamos elbizonytalanodni. Szereti a kalandokat, a változatosságot. Otthonában a praktikumra törekszik, lakásában csak a hasznos dolgoknak van helye. Nem gyűjtő típus.

Őszinte, nyílt és szeretetre éhes. Keresi a kihívásokat, a szabadságot, másokat irányítani próbál, ő viszont nem tűri el, hogy parancsoljanak neki. Döntéseit egyedül hozza, nehezen viseli el, ha nem az van, amit ő akar. Segítőkész, szeretteinek minden helyzetben segít, mellettük áll, ha szükségük van rá. Fontosak számára igaz barátai és nem veszi körül magát úgynevezett haverokkal.

A munkahelyén szereti a kihívásokat, a kreatív feladatokat, szeret társaságban dolgozni, leginkább azt a munkahelyet részesíti előnyben, ahol mindig történik valami. Nem érzi jól magát az unalmas, egyhangú légkörben. Erős a pénzszerzés utáni vágya, becsületes, ezért saját erejéből gazdagodik meg.

Párkapcsolatait a legtöbb esetben ő kezdeményezi. Olyan partner ideális a számára, aki fel tudja venni gyors tempóját, és tudja is tartani vele lépést.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó