merleg

Mérleg

Kedves, diplomatikus, kiegyensúlyozott egyéniség. Jó kapcsolatteremtő képességgel rendelkezik, nyílt és empatikus. Igyekszik mások elvárásainak megfelelően viselkedni, mivel szereti elkerülni a konfliktusokat.

A középút embere, kerül mindenfajta szélsőséget viselkedésében, kapcsolataiban. Ösztönösen irtózik mindentől, ami durva, hangos és közönséges. Mindent elkövet, hogy nyugalmat és harmóniát teremtsen maga körül. Annyira békepárti, hogy még az igazságtalanságok ellen sem lép harcba.

Toleráns és tapintatos másokkal szemben. Képes objektív lenni, meglátni a dolgok mindkét oldalát. Nem a tettek embere, hanem a kivárásé. Kitűnő tehetsége van arra is, hogy kibúvót találjon, ha olyasmire kérik, amihez nem fűlik a foga. Szereti szép dolgokkal körbevenni magát, jó ízlése van.

Munkájában legjobb, ha emberekkel kell foglalkoznia, akkor teljesedik ki, ha beszélgethet velük, szórakoztathatja őket, vagy segíthet nekik. Bármilyen ügyintézés, ügyfélkapcsolati munka közel áll hozzá. Munkájában is kerüli a konfliktusokat és döntéseket sem hoz szívesen.

Szerelmi életében sok a kaland, flört és hódítás, kitűnő táncpartner. Ha megtalálta párját, akkor kapcsolatában az ő akaratát képes a sajátja elé helyezni, gyakran kifejezetten jól érzi magát az alárendelt szerepben.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó