oroszlan

Oroszlán

Testileg és lelkileg erős, pozitív kisugárzású ember. Életöröm, optimizmus és elevenség jellemzi. Vezetésre született, bízik önmagában és másokban is. Szenvedélyes, erős akaratú, felelősségteljes.

Szereti és élvezi az életet. A gazdagság, a kényelem számára nagyon fontos, hiúsága folytán szeret dicsekedni. Nem ijed meg a kockáztatástól, ha ez lehetőséget ad a meggazdagodásra. Szeret mindenben önállóan döntést hozni, mások tanácsát nem szívesen fogadja el. Kevés igazi barátja van, mert nem sokan képesek elviselni magas energiaszintjét, sokszor gőgös és fölényes stílusát.

Aki jobban megismeri, tudja, hogy érző lélek és arany szív van a büszke felszín alatt. Nem viseli el, ha megkérdőjelezik, ha megbántják hiú lelkét, ilyenkor dühössé és agresszívvá válhat. Szerencsére nem haragtartó, és gyorsan elszáll a dühe. Szereti a kényelmes életet, jellemző rá a lustaság is.

Munkahelyén kitűnő szervező, vezető egyéniség. Szeret reprezentálni, mindent meg is tesz, hogy magas pozícióba kerülhessen. Szeret parancsolgatni és irányítani.

Az állandó kapcsolatok híve, olyan pár illik hozzá, aki felnéz rá és tiszteli őt. Szüksége van az elismerésre a magánéletben is. Családja számára mindent megteremt.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó