skorpio

Skorpió

Érzékeny, áldozatkész és céltudatos. Filozofikus alkat, határozott, kutató szellem. Az érzelmi hullámzásból új energiát nyer, amíg mások elfáradnak, ő feltöltődik. Energiái vonzzák az embereket, remek beszélgetőpartner. Az önvédelem és öngyógyítás mestere.

Az életben mindent ki akar próbálni, és céljai érdekében kiválóan összpontosítja energiáit. Nem fél semmitől, nincs vesztenivalója, bárkivel szembe megy. Titkait nem osztja meg senkivel. Mélyen belelát az emberekbe, érzékeny azok energiáira.

Érzékenysége miatt könnyen megsértődik, pedig legtöbbször nem is akarják bántani. Sérelmeit elraktározza, semmit nem felejt el, és kivárja a megfelelő pillanatot, hogy megtorló szúrása a legjobban fájjon.

E jegy szülöttei mutatják a legszélsőségesebb változatokat. Lehetnek gonosztevők és szentek is. Kifejezetten vonzódik az ezoterikához, a valláshoz, a természetfelettihez és ő maga is titokzatos. Sokat foglalkoztatja az élet és halál kérdése, de ezt legtöbbször letagadja.

Szereti a kihívásokkal teli foglalkozásokat, nem retten meg az új dolgok elsajátításától, igazából szinte minden területen sikeres lehet a munkában is. Bátran kiáll a számára fontos ügyek mellett. Jó tárgyalópartner, és általában győztesként kerül ki a vitás helyzetekből.

A szerelemben, szexualitásban is a szélsőségek jellemzik és a hatalmas energiákat mozgat meg.
Családjáért minden áldozatra képes, viszont a féltékenység is jellemző rá.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó