szuz

Szűz

Előrelátó, megbízható és rendszerető. Szorgalmas, művelt és fejlett intellektuális képességekkel bír, józaneszű, módszeres és elemző. Mindent előre megtervez, minden cselekedetének célja van.

Gyakorlatias, gyors felfogású és kiszámítható. Könnyen, belemerül a részletekbe, sőt előfordul, hogy az egészet már nem is látja. Jó a memóriája, szeret tanulni és dolgozni is. Kötelezettségeinek teljesítése megelégedést, megnyugvást, sőt boldogságot jelent számára.

Figyelnie kell arra, hogy önzetlenül is tegyen dolgokat másokért, és elfogadja természetüket, motivációikat. Vigyáznia kell arra is, hogy fejlett kritikai érzékével ne bántson meg másokat. Hajlamos túlzott aggodalmaskodásra és körülményeskedésre is.

Munkájában jó logikai és üzleti érzékét kell kamatoztatnia. Pontossága és precizitása miatt nagyon jó munkaerő. Jó szervezőkészségét, rendszeretetét elismerik.

Párválasztásában válogatós, de ha megtalálja az igazit, kapcsolatában és családjával a végsőkig önzetlen, bármit megtesz szeretteiért. Igényli a biztonságot, érzelmileg és anyagilag is szüksége van tartalékokra.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó