vizonto

Vízöntő

A Vízöntő a mai kor embere. Idealista, eredeti, függetlenségre vágyó típus. Forradalmár és újító, bár alapvetően nem akar harcolni. Nem tűri, hogy elnyomják és uralkodjanak rajta. Valahogy mindig eléri, hogy önálló és független lehessen.

Nem szereti a szokványos dolgokat, untatják a konvencionális, kitaposott utak. Objektív látásmóddal rendelkezik, ha egy külső véleményre van szükségünk, hozzá biztosan fordulhatunk. Lázadó természete miatt direkt az ellenkezőjét teszi annak, mint amit elvárnak tőle. Tudatosan távol tartja magát az érzésektől, a szenvedélytől. Különös dolgok érdeklik, furcsa neki a világ, mintha nem is a földön élne.

Szereti az embereket, igazi társasági ember. Bár sokszor különcnek tartják, mégis mindenkit szórakoztat humorérzéke és éles esze. Szereti a mélyebb beszélgetéseket is, ilyenkor felszínre kerülnek erős etikai és morális elvei. Gondolkodása liberális, nincs benne semmifajta előítélet.

Ragaszkodik ahhoz, hogy céljait a saját elképzelései szerint valósítsa meg, és ettől nehéz eltéríteni. Kitartóan, állhatatosan küzd az eredményért, melyre aztán nagyon büszke. Jó felfogású, könnyen tanul új dolgokat. Szereti a művészetet és a tudományt.

Kiemelkedően fontosak számára baráti kapcsolatai, rá mindig lehet számítani, segít, ha baj van. Viszont a saját kis világába és magánéletébe nem szívesen enged be senkit.

Munkájában általában vezető beosztásban találjuk meg, aki csapatával biztosan halad a siker felé. Bízik az emberekben, hibáikat elnézi és általában a jó oldalukat veszi tudomásul. Népszerűségnek örvend munkahelyén is. Informatika, kommunikáció, tudomány, szinte bármilyen területen sikeres lehet, ha kibontakoztathatja újító képességét.

Párkapcsolatában is a függetlenségét igyekszik megőrizni, zavarja, ha kapcsolata már nagyon szorossá válik. Nem könnyű vele, mivel kiszámíthatatlansága miatt sosem lehet kiigazodni érzésein. Ami igazán vonzza, az egy művelt és nyílt partner, akivel jó barátságban tudja élni az életét.

Tudj
meg
többet
magadról

Add meg születésed időpontját
és már olvashatod is a jellemzésedet.

Nyugati jegyek

Kos
Kos
Bika
Bika
Ikrek
Ikrek
Rák
Rák
Oroszlán
Oroszlán
Szűz
Szűz
Mérleg
Mérleg
Skorpió
Skorpió
Nyilas
Nyilas
Bak
Bak
Vízöntő
Vízöntő
Halak
Halak

Kínai jegyek

Patkány
Patkány
Bivaly
Bivaly
Tigris
Tigris
Nyúl
Nyúl
Sárkány
Sárkány
Kígyó
Kígyó
Ló
Kecske
Kecske
Majom
Majom
Kakas
Kakas
Kutya
Kutya
Disznó
Disznó