Sorsmissziószám

A sorsmissziószám megmutatja, hogy mi a feladatunk az életben és azt milyen módon tudjuk beteljesíteni.

Egy

Független, vezető, fényvivő, az ehhez szükséges magabiztossággal képes kezébe venni olyan ügyeket, amelyeket más nem tud megvívni. Olyan foglalkozásban tudja megvalósítani magát, ahol döntési jogköre van, és nem fogják a kezét. Életútjának egyik fő célja, hogy megteremtse a jót az embereknek.

Kettő

Az élete arról szól, hogy másokon segítsen. Érdekli a sorsuk, megérti őket, együttérző, ezért támaszkodhatnak is rá. Mindenképpen segítő foglalkozást kell keresnie, vagy olyat, amilyet tud ezzel a szándékkal, ilyen célokkal, a másikért csinálni.

Három

Élete az ideákról, a mozgásról, az információkról, társaságról, művésziességről, légies könnyedségről szól. Olyan foglalkozás illik hozzá, ahol kiélheti kreativitását, önmegvalósítása iránti vágyát, ahol „másképpen” kommunikálhat az emberekkel (pl. zene, festészet,..) és nem fogják a kezét.

Négy

Semmit sem pottyant az élet az ölébe, mindenért keményen meg kell dolgoznia, de megvan hozzá a szorgalma és a türelme, akár aprólékos dolgokkal is szívesen foglalkozik. Fontos számára a rend, akkor érzi jól magát, ha tudja mikor hová kell nyúlni. Olyan foglalkozás való számára, ahol meghatározott keretek között mozoghat, és ahol precizitását, rendszeretetét is kiélheti.

Öt

A szerencse gyereke, született optimista. Belső hitével bevonzza a pozitív eseményeket az életébe, ezért sokan irigyelhetik. Minden érdekli, talán túlságosan is sok minden, ezért hajlamos elveszni az információk halmazában. Olyan munkában valósíthatja meg magát, ahol szabad lehet, és ami állandó kihívást, tanulási lehetőséget biztosít számára.

Hat

Fontos számára az otthon melege, a párkapcsolat, és a gondoskodás. Élete a harmóniáról, testi-lelki-anyagi biztonságérzet kialakításáról szól. Amint ezt megtalálta, feladata, hogy ezt megtanítsa az embereknek.

Hét

A lassabb, akadályokkal teli haladás jellemzi ezt az életutat, viszont ezek az akadályok karmikusak. Ennek megoldásához nagy bölcsességet is adtak segítségül. Olyan munkakörben érzi jól magát, ahol a fegyelmezettség és koncentráció szükséges, és egyben kiélheti jó üzleti érzékét is.

Nyolc

Szenvedélyesség, végletek garmadája vár rá, nagy igazságérzettel, sok intenzív történéssel. Egyszer fent, egyszer lent. Viszont ezek az energiák gyorsan mozognak, gyorsan váltakoznak. Az erőt megadták a nehéz helyzetek megélésére, bármikor, bármilyen helyzetben talpra áll és miután leporolja magát, már megy is tovább.

Kilenc

Érzékeny, és fontosak számára embertársai – úgy a közeli rokonok, mint az emberiség kérdése. Élete az Univerzum jobbításáról, segítéséről szól, ezért olyan munkakörben érzi jól magát, ahol a közösség érdekében tud tevékenykedni. Mindegy mit, csak adhasson.