Szakterületem az asztrológia

Szabadi Petra

Gyermekkoromban még nem sejtettem, hogy a spiritualitás és asztrológia világában fogom érezni, hogy végre hazaérkeztem. Mégis mindig is lakozott bennem egy holisztikus szemléletmód, mely nem csak magát az embert látja , hanem mindazt, ami mögötte van, a lelki síkot is, egy szentebb, tisztább, megfoghatatlan részt, ami valahova egy láthatatlan világhoz kapcsolódik és halhatalan.

Tudatosan pár évvel ezelőtt indultam el önismereti úton, miután sok változás történt az életemben és érteni szerettem volna a miérteket: a bennem zajló folyamatok okait, valamint a körülöttem történő események összefüggéseit. Asztrológiai tanulmányaim során éreztem, hogy új, titkos kapuk nyílnak meg előttem és megkapom azokat a válaszokat amikre áhítoztam. Tudtam, hogy végre az utamon vagyok.

Elemzés közben, amikor a szemem elé tárul egy születési dátum asztrológiai ábrája, mintha kis filmkockák jelennének meg a szemem előtt a képlet tulajdonosának életéből… egyik pillanatban egy szerelmi történet szálai bontakoznak ki, a következőben családi kötelékeké, melyek talán már rég a múlt homályába vesztek…kibékíthetetlen testvéri kapcsolatok, vagy elszakíthatatlan baráti kapcsolódások…Könnyű életút támogatott családi háttérrel vagy ellenkezőleg: kemény, kitartó munkával elért sikerek, amiket nincs kivel megosztani… és eközben még mélyebbre ásva látni, hogy miből alakultak ki a blokkok, akadályok, melyek lebontása kinek könnyebb, kinek nehéz, évekig tartó munka egy szabadabb, boldogabb, önelfogadóbb élet irányába.

Vajon előző életből hozott blokkok látszanak a képletben?

Vagy erre az életre választott új megoldandó kihívások?
Miben rejlik a megoldás kulcsa?

Mi az oka, hogy valakinek nagyon könnyen jön a siker, szinte áldott tehetsége van valamihez, másvalakinek pedig a gyermekáldás vagy éppen a szerelmi kapcsolatai haladnak szivárvány úton keresztül?

Erre mind választ kaptam az asztrológia világában. Az, hogy az én kezemben is itt ez a fantasztikus kincs, tudás, ami napról napra képes nekem és másoknak is segíteni, leírhatatlan érzés.

Ezt a “megoldókulcsot” szeretném megosztani mindenkivel, aki hozzám fordul asztrológiai elemzést kérve.

Keress bizalommal, ha szeretnél Te is elindulni ezen a csodálatos önismereti úton.

Szolgáltatások

  • Karma asztrológiai elemzés 16 000 Ft
  • Asztrológiai képlet alapján személyre szóló egyedi ásvány karkötő készítése: 7000 Ft

Helyszínek

  • Budapest, vagy online

Elérhetőségek

  • Telefonszám: +36 30 644 05 28
  • E-mail: petra.crystals.astrology@gmail.com
  • Instagram: @petra.crystals.astrology
  • Bejelentkezés